Svédpadlók - Svédpadló vásárlás

Svédpadló vásárlás
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Svédpadló

A bambusz svédpadló csap-hornyos illesztéssel ellátott, struktúráját tekintve horizontális esetében, tömör 3 rétegű, vertikális mintázat esetén pedig tömör 1 rétegű padlóburkolat. Felülete 7 rétegű UV lakkal kezelt. Szilárdságában a szénrostokkal vetekedő és egyben rendkívül rugalmas rostok szoros elhelyezkedésével felépülő szerkezet miatt a bambuszból készített faalapanyagok a hagyományos fafajtáknál sokkal szilárdabbak és kopásállóbbak.

A speciális hő és felület kezelések kiküszöbölik a páratartalom és hőmérséklet ingadozás deformáló és károsító hatásait, mindezek mellett a jó hőátadó képesség az otthon melegét nyújtja felhasználója számára. Az elemi szintű vegyi beavatkozás hatásaként UV és égésállósága messze túlszárnyal minden hasonló terméket, ráadásul teljes mértékben mentes a rothadás és a kártevők fenyegetéseitől a hagyományos parkettákhoz képest. A bambusz az egyik leggyorsabban újra termelődő alapanyag.

A természetes anyag minden darabja egyedi és megismételhetetlen, bármilyen környezetben melegséget és kényelemérzetet kelt. Jól tűri a párát és a nedvességet, ezért vizes helyiségben is használható.

Svédpadlók

Nincs listázható termék ebben a kategóriában.
powered by: Horizont Informatika